Ebacanie.ro – bacanie online pentru toate gusturile!

Ebacanie.ro - bacanie online pentru toate gusturile

Începând cu data de 1 august anul curent a fost lansată platforma de marketplace online eBacanie.ro – o bacanie online pentru toate gusturile. Platforma se dorește a fi un mijloc de intermediere între micii antreprenori români din domeniul agro-alimentar și clienții dornici de a degusta produse de excepție. Produsele comercializate prin intermediul eBăcănie.ro sunt atât din gama de produse tradiționale, cât și din game de lux sau premium.

Prețurile de listare ale produselor sunt lăsate la îndemâna antreprenorilor, neexistând o politică de preț impusă. Cu alte cuvinte prețurile afișate pe platforma eBăcănie.ro sunt cele mai mici cu care partenerii pot vei pe gama respectivă de produse.

ebacanie - bacanie online

Cui i se adresează platforma Ebacanie.ro?

 

În principal există două categorii de beneficiari ai acesteia. O primă categorie este reprezentată de către antreprenorii români din domeniu. Adică toți producătorii sau distribuitorii de produse din gama băcănie: produse alimentare, băuturi, sucuri, ceaiuri, fructe și legume, pește. Cu alte cuvinte dacă ești un antreprenor (producător direct sau nu) de astfel de produse și dorești să îți diversifici modalitățile de prin care ajungi la consumatorul final poți deveni partener eBacanie.ro –  bacanie online pentru toate gusturile. Pentru a putea deveni partener trebuie să urmărești câțiva pași:

  • Să trimiți un email la adresa – ebacanie@gmail.com prin care să soliciți draftul de contract. În email trebuie precizate foarte clar câteva aspecte: numele companiei, persoana de legătură, datele de contact si domeniul de activitate.
  • În cel mai scurt timp o să fiți contactați de către un operator care vă va furniza câteva informații legate de modul în care se va realiza parteneriatul,
  • Dacă se va conveni asupra termenilor și condițiilor se va crea un cont al unității. După acest pas se vor putea lista produsele pe platformă.

Condițiile de colaborare sunt foarte prietenoase cu micii întreprinzători. Comisionul aplicat este valabil numai în cazul existenței unei tranzacții. În caz contrar costurile sunt zero. Mai pe românește dacă  unitatea nu realizează nicio tranzacție prin intermediul platformei o perioadă de timp, comerciantul nu plătește nimic, putând beneficia totuși de promovare gratuită.

Această situație este ideală pentru cei din zona de produse legume/fructe. Cunoaștem faptul că aceștia din urmă au o activitate comercială sezonieră, majoritatea lor, iar în această situație nu vor trebui să plătească nimic în cazul în care stocurile se epuizează și nu vor mai avea efectiv ce să vândă la un moment dat.

O a doua categorie de beneficiari o reprezintă clienții finali. Toți cei care sunt pasionați de produsele autohtone își vor putea găsi produsele favorite pe eBacanie.ro. Prin aceștia se pot număra și cei care doresc să consume produse preparate de branduri locale, care nu ajung cu ușurință pe rafturile magazinelor.

De multe ori producătorii de produse artizanale au cantități mici din acestea. Din acest motiv marile magazine nu iau în calcul comercializarea acestora din considerentele fluxului de marfă. Tocmai aceste mici ateliere artizanale de produse locale încep să fie din ce în ce mai apreciate. Cumpărătorii acestora sunt de multe ori nostalgicii, dar nu numai, acestora li se pot adăuga și pasionații de bunătățuri tradiționale.

Ebacanie.ro - bacanie online pentru toate gusturile

Dacă și tu ești într-una din aceste categorii intră acum pe eBăcănie.ro și vezi care este gama de produse din ziua respectivă. Ebacanie.ro – bacanie online pentru toate gusturile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *