Particip la Spring Super-Blog 2021 SI cu HalestEmil!

Particip la Spring Super-Blog 2021 SI cu HalestEmil

Particip la Spring Super-Blog 2021. Asta ati aflat-o deja de pe Cinemil. Daca nu ati aflat-o de acolo, v-o spun aici. V-am spus deja acolo ca tura asta (si sper d-acum inainte) pot participa cu mai multe bloguri. Nu pot scrie MAI MULTE ARTICOLE la ACEEASI proba, insa pot alege PE CE BLOG sa scriu o proba. Am zis POT participa, desi regulile sunt valabile pentru toata lumea, pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza de ceilalti. Ca de obicei, eu concurez doar cu mine. Din pacate, pentru ca-s plin de glume, rezultatul e fix ca-n bancuri: concurez singur si ies … sub podium (macar de-as iesi al doilea),

Poza este de la gala Super-Blog 2016

Tura asta poate va fi ceva diferit….

Revenind, trebuie sa va spun DE CE particip la Spring Super-Blog 2021 SI cu HalestEmil:

  1. Pentru ca vreau sa-l mananc. Pe el, pe premiu. Nu ma refer la trofeul fizic, ci ma refer la premiul in bani. Premiile in bani, mai precis. Pe toate le voi investi in mine. Jur pe rosu, pe verde, pe galben si pe orice alte culori vreti voi.
  2. Pentru ca multe probe, de-a lungul timpului, au avut legatura cu mancarea. Nu ma refer DOAR la probele date de restaurante ori fast-food-uri, ci si la probele date de hoteluri ori pensiuni, la probele legate de mobilierul de bucatarie (in mod socant, restaurantele CHIAR AU o bucatarie) ori la probele turistice (turismul culinar e una dintre ramurile pe care chiar as practica-o mai intens daca as avea bani). Deci am ce scrie aici, fara sa deraiez de la tematica blogului.
  3. Pentru ca acest blog nu a participat pana acum. Am obtinut diplome de SUPERblog pentru majoritatea blogurilor mele, foarte putine sunt cele care n-au asa ceva. Acesta este printre ele. Nu stau sa imi amintesc care-s celelalte, daca ma urmariti cu atentie imi puteti spune voi.
  4. Pentru ca are o nisa foarte prost exploatata. Din pacate, acesta fiind unul dintre motive, nisa este foarte dinamica: restaurantul vizitat in 2018 s-ar putea sa se fi inchis in 2021. Iar daca nu e inchis sigur e diferit, fie in bine, fie in rau. Putini se strofoca sa scrie articole ever-green, articole care sa fie valabile si-n 2025. Fix asta-mi propun sa scriu pentru Spring Super-Blog 2021.
  5. Pentru ca desi credeam initial ca va fi blogul pe care voi scrie cel mai des, este de fapt blogul cu cele mai putine articole. Anul 2020, in loc sa fie anul sau de glorie, a fost anul in care a somat. Eram destul de aproape sa nu pot participa cu el, ca are putin peste 20 de articole. Mult prea putine pentru pretentiile mele.
Poza este de la ULTIMA gala fizica, cea din iarna lui 2019. Pe vremea cand covidul exista, dar nimeni nu-l baga seama si-si vedea de viata.

Particip la Spring Super-Blog 2021, desi nu stiu daca va fi o gala. Imi doresc sa fie, SPER sa fie, dar NU CRED ca va fi.

Particip la Spring Super-Blog 2021 pentru ca-mi place sa particip.

Particip la Spring Super-Blog 2021 SI cu HalestEmil pentru ca EU am fost cel care am cerut asta. Dar despre acest lucru, despre CUM a fost posibil sa pot participa SI cu acest blog, intr-un articol viitor. Pe un alt blog, evident. SUPERblog si el, dar ALTUL!

4 Replies to “Particip la Spring Super-Blog 2021 SI cu HalestEmil!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *