Mananc Super-Blog 2022 pe paine!

Mananc Super-Blog 2022 pe paine!

Incep prin a va spune 3 lucruri pe scurt. Apoi voi continua cu explicatiile. Primul lucru este legat de Super-Blog 2022: este o competitie blogosferica de traditie, unde te infrunti cu mai multi bloggeri pentru a castiga niste premii. Multe, putine, mari, mici, nu conteaza. Ideea este ca ai doua tipuri de premii: premiile de proba, ale fiecarui sponsor in parte, si premiile finale, daca te clasezi intre primii 5 in clasamentul final.

Al doilea lucru important: poti participa fie la toata competitia, fie doar la o proba sau alta. Tintit. Eu am ales a doua varianta. Sunt probe care nu mi se potrivesc. Deloc-deloc. Nu ca am ceva cu sponsorii, evident nu am nimic, ci pur si simplu sunt domenii total straine mie. Exista, insa, probe cu care empatizez, probe misto, unde chiar mi-ar parea rau sa nu particip. O sa le vedeti voi care-s acelea.

Partea a treia este si mai misto, aici am avut o contributie PERSONALA: te poti inscrie cu mai multe bloguri. Nu scrii PENTRU ACEEASI PROBA pe mai multe bloguri (cum am fost tentat candva sa fac), ci scrii in functie de tematica probei pe un blog sau altul. De pilda, la aceasta competitie m-am inscris PANA ACUM doar cu blogul de carte.

Intre timp, pe acel blog a aparut si articolul aferent, cel pentru care m-am inscris.

Aici, pe acest blog, vor mai aparea inca 1-2 articole culinare care vor fi inscrise in aceasta competitie. Concurez, deci, pentru premiile de proba, in clasamentul final urmand sa fiu printre ultimii (avand in vedere faptul ca as putea avea MAXIMUM 300 de puncte, asta presupunand ca le-as si castiga).

Daca stiti vreun blogger ori daca chiar voi detineti asa ceva, inca va puteti inscrie la Super-Blog 2022. Pentru inceput, o participare la cateva probe este exact ce aveti nevoie. Nu veti putea avea o imagine de ansamblu, pe ce loc va clasati la final, insa puteti vedea cam cum suna probele si cam cum va noteaza juriile.

Eu am experienta in acest concurs, asa ca deja stiu toate acestea. Apreciez concursul, ador comunitatea, asa ca particip strict la ce ma intereseaza, la ce-mi face cu ochiul. Candva in aceasta viata voi reintra in ring pentru a castiga competitia. Candva pana sa mor, evident.

Lasand gluma la o parte, prin intermediul articolului de fata anunt pe toata lumea, prieten sau dusman, cititor fidel ori doar intamplator, ca particip SI cu acest blog la competitie. Asta trebuie sa faceti si voi: scrieti un articol de genul (ma rog, in stilul vostru), urcati articolul in formularul de concurs si puteti incepe sa scrieti la probe.

Anul acesta concursul implineste 25 de editii. Nu 25 de ani, caci de la un punct incolo are si o editie de primavara. Una mai fresh, mai proaspata. La inceput, era si o editie mai feminina (deh, 1 martie, 8 martie si alte catastrofe pentru buzunarul barbatilor). Intre timp, probele din toamna si din primavara sunt aproximativ aceleasi. Asemanatoare. La fel de feminine ori de masculine.

Acum, ca v-am zis tot ce aveam de zis despre Super-Blog 2022, va las pe voi sa spuneti. Sa ziceti daca am ales bine ca particip ori, dimpotriva, ca am ales gresit ca NU particip la toate probele. Sa spuneti ce parere aveti despre aceasta competitie. Sa spuneti daca stiti vreun (alt) super-blogger. Eventual unul care sa fi castigat competitia.

Si, evident, sa spuneti cat de bun este titlul Mananc Super-Blog 2022 pe paine! Eu sunt oltean, asa ca titlul trebuia sa contina paine. Caci, in cazul in care nu stiati, cand a aparut franzela la olteni, acestia au mancat-o cu paine. Si se tot lauda cu asta de atunci tuturor celor dispusi sa-i asculte ori sa-i citeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *